Διευθυντής

Ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Σερρών κ. ΜΙΧΑΗΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, σας καλωσορίζει στον ιστότοπο του 4ου Γυμνασίου Σερρών.

Ο Μιχαήλ Κυπαρίσσης γεννήθηκε στις Σέρρες όπου τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Αποφοίτησε το 1986 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Παιδαγωγικών Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 1988 ως σήμερα σε σχολεία του Ν. Σερρών και Ν. Αττικής. Επίσης, έχει εργαστεί ως αποσπασμένος Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων και συνεδρίων σε πολλά απο τα οποία είχε το ρόλο του διδάσκοντα – εισηγητή.
Ανέπτυξε επίσης ερευνητική – συγγραφική δράση και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Κατέχει άριστα την αγγλική γλώσσα.

 

Υποδιευθυντές
1ος Υποδιευθυντής 2ος Υποδιευθυντής
Καπρινιώτης Νικόλαος, Μαθηματικός Ποτονός Θεολόγος, Γεωλόγος

 

 

Επιστροφή

4 Γυμνάσιο Σερρών : Welcome !

Authorize

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Please contact the administrator.