4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

AFISA ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στο 4ο Γυμνάσιο Σερρών, οι δράσεις που είχαν προγραμματιστεί για τον εορτασμό της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με θέμα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ-ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις / δραστηριότητες, που είχαν ως στόχο να κατανοήσουν  την αξία της ενασχόλησης του ανθρώπου με τον αθλητισμό, τη σημασία του για τη  σωματική και ψυχική υγεία.

Παράλληλα με τις αθλητικές  δράσεις, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ολυμπιακό άθλημα της Ελληνορωμαϊκής πάλης από τον Ολυμπιονίκη του αθλήματος, Απόστολο Τασκούδη καθώς και για το άθλημα της Άρσης Βαρών από το Σύλλογο Άρσης Βαρών Σερρών, καθώς και να παρακολουθήσουν επίδειξη των παραπάνω αθλημάτων.

Στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία «Όταν οι θεοί στεφάνωναν τους ανθρώπους – ο αθλητισμός στην αρχαία Ελλάδα» του Pascal Cuissot, της ART G.E.I.E. GEDEON PROGRAMMES.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες, την προβολή και τις παρουσιάσεις των αθλημάτων, που πραγματοποιήθηκαν.

 

 

Επιστροφή

4 Γυμνάσιο Σερρών : Welcome !

Authorize

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Please contact the administrator.