Απολογισμός Θεματικής Εβδομάδας

        Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας 2019 πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Γυμνάσιο Σερρών δράσεις σχετικές με τα παρακάτω θέματα:

  1. «Διατροφή και ποιότητα ζωής»
  2. «Έμφυλες ταυτότητες»
  3. « Κυκλοφοριακή Αγωγή- Οδική Ασφάλεια»
  4. «Πρόληψη κατά του εθισμού και των εξαρτήσεων (αλκοόλ, κάπνισμα, διαδίκτυο)»
  5. «Σεβασμός του Άλλου»

Οι δράσεις της  Θεματικής Εβδομάδας υλοποιήθηκαν από τις 13-05-2018 έως 17-05-2018. Οι μαθητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται αυτών της Θεματική Εβδομάδας από τους παρακάτω ειδικούς: τον αστυνομικό της Δ/νσης Τροχαίας Σερρών κ. Σαμαρά Π., την ψυχολόγο του Κέντρου ΟΑΣΙΣ  κ. Γρέδη Κωνσταντίνα, την επιμελήτρια ανηλίκων Σερρών κ. Χατζηβασιλείουυ Ελένη, την εκπαιδευτικό  Πληροφορικής κ. Σκαπή Βασιλική, τους κοινωνιολόγους του Συμβουλευτικού Σταθμού Γυναικών κ. Ξενάκη Δημήτριο και κ. Νικολούδη Λιάνα.

Καθημερινά οι μαθητές/τριες παρακολουθούσαν σχετικά με τα θέματα βίντεο και ταινίες, παρουσίαση μαθητικών εργασιών και ερευνών. Επίσης,  συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια που διοργανώθηκαν σε όλα τα τμήματα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Το συντονισμό της θεματικής εβδομάδας είχαν οι εκπαιδευτικοί: Ανθυμίδου Αγγελική, Καμαράκη Μάρθα, Ταχινοζλής Νικόλαος.[Best_Wordpress_Gallery id=”28″ gal_title=”Γελοιογραφίες”]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...