Έπαινος για τη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Χαίρε Μικρασία-100 χρόνια ξεριζωμού από τα ματωμένα χώματα» .

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου συγχαίρουν τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/-τριες που απέσπασαν τιμητικό Έπαινο για τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ευγενείων 2022 της Ιεράς Μητρόπολης Κρήνης και Καλαμαριάς  με θέμα: «Χαίρε Μικρασία-100 χρόνια ξεριζωμού από τα ματωμένα χώματα» .

Οι μαθητές που διακρίθηκαν ήταν:

 Ο Παπαδόπουλος Άγγελος με θέμα: «Νεομάρτυρες-Εθνομάρτυρες της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας. Από τον Γρηγόριο τον Ε΄ στους Μικρασιάτες Νεομάρτυρες»

Ο Πανάς Γεώργιος με θέμα: «Η θυσία του κλήρου κατά την Μικρασιατική καταστροφή»

Ο Παπαδόπουλος Στυλιανός και ο Παπατολίδης Σταμάτιος με θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή και η εικόνα «Ρόδον αμάραντον» στις Σέρρες»

Η Τενεκετζή Μυρτώ με θέμα: «Οι Μικρασιάτες πρόσφυγες στις Σέρρες και τα θρησκευτικά κειμήλια που έφεραν μαζί τους»

Ο Τζιτζίκας Νικόλαος και η Τενεκετζή Μυρτώ με θέμα: «Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες κατά την εγκατάσταση τους στις Σέρρες. Ήθη, έθιμα και παραδόσεις που έφεραν από τις πατρίδες τους οι πρόσφυγες»

Τους μαθητές επικουρούσε η καθηγήτρια Αθανασιάδου Ολυμπία ΠΕ01, την επιμέλεια των εργασιών είχε η καθηγήτρια Κόνιαρη Ελευθερία ΠΕ02

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...