Απολογισμός Θεματικής Εβδομάδας

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας 2018 πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Γυμνάσιο Σερρών δράσεις σχετικές με τα παρακάτω θέματα:

  1. «Διατροφή και ποιότητα ζωής»
  2. «Έμφυλες ταυτότητες»
  3. « Κυκλοφοριακή αγωγή»
  4. «Πρόληψη κατά του εθισμού και των εξαρτήσεων (αλκοόλ, κάπνισμα, διαδίκτυο)»

Οι δράσεις της  Θεματικής Εβδομάδας υλοποιήθηκαν από τις 21-05-2018 έως 25-05-2018. Οι μαθητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται αυτών της θεματική εβδομάδας από τους παρακάτω ειδικούς: τον διατροφολόγο κ. Δήμου Νικόλαο, την γιατρό-αιματολόγο κ. Τσιούρα Αικατερίνη, την υπεύθυνη της UNESCO Σερρών κ. Εμμανουηλίδου Α., τους αστυνομικούς της Δ/νσης Τροχαίας Σερρών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Σερρών κ. Σαμαρά Ε. και κ. Μησούδη Κωνσταντίνο αντίστοιχα, τον κοινωνικό λειτουργό του Κέντρου ΟΑΣΙΣ κ. Κρεωνά  Χρήστο και τη γιατρό – πνευμονολόγο κ. Τσιούδα Θεοδώρα.

Καθημερινά επίσης, οι μαθητές/τριες παρακολουθούσαν σχετικά με τα θέματα βίντεο και ταινίες, παρουσίαση μαθητικών εργασιών και συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια που διοργανώθηκαν σε όλα τα τμήματα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Το συντονισμό της θεματικής εβδομάδας είχαν οι εκπαιδευτικοί: Πέτκου Στυλιανή, Αναστασιάδου Μαρία. Καμαράκη Μάρθα, Δάμπα Ξανθούλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...