Η βιβλιοθήκη του 4ου Γυμνασίου

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε να οργανώνεται ο χώρος της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Τελευταίο και σημαντικό βήμα ο εξοπλισμός της με δύο μεγάλες κεντρικές ξύλινες επιφάνειες εργασίας, που συγκεντρώνουν γύρω τους τις ομάδες των μαθητών και εξασφαλίζουν άνετες συνθήκες διαλόγου και παρακολούθησης.

Η πρωτοβουλία και η επιμονή της πρώην διευθύντριας του σχολείου κ. Χριστίνας Παπαδημητρίου απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο.

Δική της πρόταση, άλλωστε, ήταν και η δημιουργία της σχολικής βιβλιοθήκης, η έλλειψη της οποίας από ένα σχολείο τόσο μεγάλο και άριστα τεχνολογικά εξοπλισμένο ήταν αισθητή. Επιπλέον, με την παρότρυνσή της συγκεντρώθηκαν τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 500 νέα βιβλία, διαθέσιμα στους μικρούς μαθητές – αναγνώστες.

Και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Σας καλούμε όλους να συνδράμετε προσφέροντας όποιο βιβλίο της βιβλιοθήκης σας δεν το χρειάζεστε, ώστε να γίνει πολύτιμο για κάποιους άλλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζει ενεργά το έργο προσφέροντας βιβλία απαραίτητα για τις σχολικές μας δραστηριότητες, που εμπλουτίζουν τον κατάλογο των διαθέσιμων προς τους μαθητές βιβλίων.

Ενημερώνουμε ότι Δευτέρα και Τετάρτη η βιβλιοθήκη λειτουργεί στα διαλείμματα, ώστε οι μαθητές να μπορούν να δανείζονται τα βιβλία που θέλουν.

Σας περιμένουμε στον φιλόξενο χώρο μας για οτιδήποτε έχει σχέση με το βιβλίο.

Η αύξηση της φιλαναγνωσίας στο σχολείο μας γίνεται για μας το καινούργιο στοίχημα.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες της   βιβλιοθήκης

Μούσα Ελένη

Ντινίδου Δέσποινα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...