Όμιλος Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής: ένας σημαντικός αποχαιρετισμός

Ο Λογοτεχνικός όμιλος κλείνοντας τον κύκλο των εργασιών του γιόρτασε τη «χαρά της δημιουργίας» με γεύμα σε εστιατόριο της πόλης.  Το κλίμα ήταν πολύ θετικό καθώς ήταν και η πρώτη φορά που βρεθήκαμε όλοι μαζί με φυσική παρουσία , μια και οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας το επέτρεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, υπήρχε συγκίνηση καθώς όλα τα μέλη του ομίλου αποφοιτούν και αφήνουν το σχολείο μας για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία τους. Τέλος, ο όμιλος αποχαιρέτησε τη Διευθύντρια του σχολείου, η οποία υπήρξε η ψυχή του ομίλου, αφού δική της ιδέα και πρόταση ήταν η δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο σχολείο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της και υποστήριξε τη λειτουργία της με κάθε τρόπο.

Είμαστε πραγματικά περήφανες για αυτά τα παιδιά που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον τους και πρόσφεραν το καθένα κομμάτι του εαυτού του, για να λειτουργήσουμε ως δημιουργική ομάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Σας ευχαριστούμε

Οι συντονίστριες

Ελένη Μούσα

Ντινίδου Δέσποινα

Εδώ είναι η αποχαιρετιστήρια κάρτα του Ομίλου

https://www.canva.com/design/DAE9IaBtSz0/5WRqS1KDVod1YXgsNDsd_A/view?utm_content=DAE9IaBtSz0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=homepage_design_menu

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...