«ΦωτογραφίΖΩΝΤΑΣ τα μνημεία του τόπου μου»

Με 6 φωτογραφίες μαθητών/τριών της Γ τάξης του Γυμνασίου συμμετέχουμε στις τελικές εκδηλώσεις και στην έκθεση φωτογραφίας του Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!»

Στο πλαίσιο της ενότητας Παγκόσμια και Τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και θέμα: «ΦωτογραφίΖΩΝΤΑΣ τα μνημεία του τόπου μου» οι μαθητές /τριες εντόπισαν μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης των Σερρών, σχεδίασαν μια διαδρομή και την ακολούθησαν φωτογραφίζοντας.

Οι φωτογραφίες των μαθητών/τριών θα εκτίθενται στον 5ο όροφο του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, από 15 έως 31 Μαΐου 2024. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου 2024, 19.00-20.30. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό και για τα σχολεία 9.00-14.00 και 17.00-21.00 τις καθημερινές.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, συντονιστικό φορέα του δικτύου «ΚΛΙΚ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ!», μέσω της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης και το ΚΕΠΕΑ Θέρμης.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *