Διοικητικό Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων 2021

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Σερρών εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και  ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη.

Με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζουμε  ότι επιθυμούμε τη στήριξή τους και  επιδιώκουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των μαθητών/-τριών μας και της εκπαίδευσής τους. Επίσης, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις  θερμές ευχαριστίες μας όχι μόνο στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων  αλλά και σε όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια για την αγαστή συνεργασία  κατά τη διάρκεια της θητείας των.

Εξαίρουμε τη δυναμική τους παρουσία  και την άμεση και ουσιαστική στήριξή τους σε όλες τις περιπτώσεις που προσφύγαμε σε αυτούς για την υλοποίηση  ποικίλων δράσεων παιδαγωγικού-συμβουλευτικού χαρακτήρα, για τη συμμετοχή  σε κοινωνικές δράσεις και πολιτιστικά δρώμενα της σχολικής κοινότητας. Οι καίριες παρεμβάσεις τους για την αναβάθμιση των υποδομών του σχολείου, η βοήθειά τους στη δημιουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης, η οικονομική ενίσχυση μαθητών/-τριών αποτελούν μερικές ακόμη ενδεικτικές δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που μας κάνουν υπερήφανους.                         

Το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το οποίο αναδείχθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021  εκπροσωπείται από τις:

Πρόεδρο:   Κωνσταντινίδου Όλγα       

Αντιπρόεδρο: Κωνσταντινίδου  Κυριακή 

Ταμία: Αλεξιάδου Ευθυμία

Γραμματέα: Μπαλτζίδου Βικτώρια

Μέλος: Καλένδραλη Κωνσταντίνα

Μέλος: Παρούση Ελένη

Μέλος: Δεράνη Φυλίτσα

Αναπληρωματικό Μέλος : Καζάκου Ειρήνη

Αναπληρωματικό Μέλος: Ζαχαρία Κωνσταντίνα

Αναπληρωματικό Μέλος: Κυμπάρη

Ελεγκτική Επιτροπή

Ηλία Ελένη

Βακούφη Ελευθερία

Μπακάλη Ουρανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *