ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Την Τρίτη 28/5/2024 στο Σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου.

Η γιορτή μας ξεκίνησε με τη θεατρική παράσταση «Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο», βασισμένη στην ομώνυμη κωμική ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων, οι οποίοι δούλεψαν με πολύ μεράκι τους ρόλους τους και σε ώρες μετά το πέρας του ωρολογίου προγράμματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές συνεργάστηκαν, προσπάθησαν, ανέλαβαν ευθύνες, εξέφραζαν την άποψή τους, κουράστηκαν αλλά και χάρηκαν. Το μαθητικό κοινό και οι καθηγητές τούς αντάμειψαν με το χειροκρότημά τους, το γέλιο τους, τον ενθουσιασμό τους και τις θετικές κριτικές τους, ενώ έλαβαν το μήνυμα ότι «ο σεβασμός στον συνάνθρωπό μας βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Στη συνέχεια, μαθήτριες της Γ΄ τάξης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και εκπρόσωποι από την Α΄ και Β΄ τάξη τους αποχαιρέτησαν δίνοντάς τους ευχές για το μέλλον τους.

Κατόπιν, προβλήθηκε βίντεο που απεικόνιζε όμορφες στιγμές των τελειόφοιτων κατά τη διάρκεια της σχολικής τους χρονιάς.

Η κ.Διευθύντρια αποχαιρέτησε τα παιδιά με λόγια που προκάλεσαν συγκίνηση, τονίζοντας ότι η ημέρα αυτή είναι ημέρα χαρμολύπης, γιατί από τη μια ανοίγουν τα φτερά τους για την επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα και καμαρώνουμε αυτό το πέταγμά τους, αλλά από την άλλη αποχαιρετούμε τα παιδιά με τα οποία συμπορευτήκαμε τρία ολόκληρα χρόνια.

Ακολούθησε φωτογράφιση των μαθητών με τους καθηγητές τους και έλαβαν τις αναμνηστικές τους επετηρίδες.

Η γιορτή έληξε με κέρασμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας να έχουν μια δημιουργική πορεία και μια ευτυχισμένη ζωή.

Υπεύθυνοι καθηγητές για τη θεατρική παράσταση ήταν η κ.Καμαράκη Μάρθα, η κ.Καρανάσιου Αρετή και ο κ.Σκαλτσάς Γεώργιος. Στον ήχο και στα σκηνικά βοήθησαν η κ.Φαρμακίδου Δέσποινα, η κ.Ανθυμίδου Αγγελική και ο κ.Σαμαράς Πασχάλης.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *