Διδακτική επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS

 Διδακτική επίσκεψη μαθητών- τριων της Πρώτης (Α΄) Τάξης του Γυμνασίου στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

Στις 14 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών- τριων της Πρώτης (Α΄) Τάξης του Γυμνασίου στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να μάθουν οι μαθητές μας  περισσότερα για τα χωριά SOS, να ευαισθητοποιηθούν πάνω στα προβλήματα που αυτά αντιμετωπίζουν και να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό που με πολλή αγάπη και προθυμία συγκέντρωσαν.

Τα Παιδικά Χωριά SOS, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις μικρές ή μεγάλες δωρεές που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρείες και Οργανισμοί.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς και τους μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευαισθησία στην προσπάθεια αυτή.

Επίσης, ευχαριστούμε και τους εκπαιδευτικούς Ζίχναλη Μαρία, Πέτκου Στυλιανή , Κοτσιφύτου Αικατερίνη και Ελευθεράκο Αθανάσιο για την άρτια οργάνωση της επίσκεψης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *